Automate your Marketing
with Womplify




 
n a n a

By: nana halim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 19-Sep-2008 04:55 Email | Share | | Bookmark
corob sajin!


salam semua!
ini gambar gambar graduasi saye!
korea selalunye akan buat album bg sesi pembelajaran thn tersebut tuk budak budak final year!
photography session ni ialah gambar2 dalam album akan dtg~
penat amik gambar ni. byk sgt section die.
gradnye lambat lagi. bln 2 nnt. tp cam posing seolah2 dah pegang scroll. hahah
thesis pon tak siap lagi~~ uwaaaaaaaaa mari hwaiting semua!!!
yeah hari semlm sgt gembira. saat saat terakhir di hanyang u.


05 학번 나즈란입니다.

05 학번 아주완입니다.

05 학번 다우스입니다.

05 학번 나나입니다.

05 학번 무하이민입니다.

05 학번 아스리입니다.

05 학번 하이사입니다.
























Wednesday, 17-Sep-2008 10:45 Email | Share | | Bookmark
salam


salam,
more picture here.
check it out!
http://www.flickr.com/photos/fahadaina/


Wednesday, 10-Sep-2008 04:24 Email | Share | | Bookmark
fifth anniversary















sebelom start puasa hari tu, kami satu batch 70 pegi buat party anniversary yg ke lima~
wah sudah lima tahun ketemu. harapnye thn depan kite leh sambut lagi ramai ramai cam ni.
mesti seronok dgn environment yg baru! haha
mlm tu kiteorg makan beehun zul dan rakan rakan yg masak dgn sedap! gune perencah kan? haha
dan dak2 pompuan kisuksa masak kueh karipap dan kueh gelang dgn sangat gigih.
elly dan syaz buat puding yg enak!
ratna yg sugo buat kek batch 70. haha walopon angkanya tak menjadi kali ni.
dan mamas yg dtg menyebok di kisuksa. haha
sugo la pada semua.
dan sugo pada semua yg bg komitmen tuk datang makan makan sambil berhibur bermain game killer. ahaha sgt menarik!
skrg mari la kite ready ready tok bukak pose batch. hahah kite ni mmg suke syiok sendiri kan?
tata~~


Sunday, 7-Sep-2008 13:00 Email | Share | | Bookmark
bali part 2



biji koko kot

minum minum di tmpt prosess kopi

minum lagi

ira pakai kasut

kintamani kawasan gunung berapi

anak bapak

buat perak

barong dance


pic di bali lagi.


Sunday, 31-Aug-2008 03:41 Email | Share | | Bookmark
happy ramadhan!











salam semua!
walopon gambar gambar ini satu pon tidak menunjukkan suasana menyambut ramadhan,
tp ape ape pon mmg saye nak ckp selamat berpuasa semua~~~~~
yeay yeay puasa~ pastu raya~ yeay yeay
ini raya yg terakhir bg saye dan rakan rakan di korea terkecuali bg mereka yg mmg nak lagi duk korea sangap ini. hahah
dan selamat hari merdeka pada msia terchenta~ jgn lupe pasang jalur gemilang di komputar masing masing ye~ hehe
ok tata!!



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net